Over Ons

Media Evolution is opgericht in 2018. Wat oorspronkelijk begon als een mediabedrijf, nam een andere wending en groeide inmiddels uit tot een betrouwbaar e-commercebedrijf, actief in Nederland en België.

 

Met ons selectief aanbod van producten doen wij er alles aan om jou de ultieme winkelervaring te bieden. Al onze producten worden zorgvuldig uitgekozen en getest. Pas wanneer wij tevreden zijn brengen wij de producten op de markt. Alle producten worden uitgebracht onder ons eigen merk ‘Media Evolution ®’ en in een van onze productlijnen geplaatst zoals LIGHT-IT, CHARGE-IT, DETECT-IT et cetera.

 

Onze producten worden opgeslagen in ons magazijn in Limburg, Nederland. Hierdoor kunnen wij de bestelling dezelfde dag afhandelen en (afhankelijk van het besteltijdstip) verzenden. Zo heb jij jouw bestelling vaak binnen één werkdag al in huis.

 

Goede service vinden wij belangrijk. Daarom krijg je bij ons een standaard bedenktermijn van 30 dagen. Niet goed = geld terug. Op de producten ontvang je een jaar garantie. Alle e-mails beantwoorden wij binnen 24uur.

 

Waarom bestellen bij Media Evolution?

  • Gratis verzending & retourneren (Binnen de Benelux)
  • Niet goed = geld terug
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen met iDEAL, Bancontact, Creditcard en Paypal
  • Unieke kwaliteitsproducten voor lage prijzen

 

Voor vragen over je bestelling kun je gerust contact opnemen via: verkoop@mediaevolution.nl.

Ons kantooradres is: Weegschaalstraat 3, 5632 CW Eindhoven (Geen bezoekadres)

Waar ben je naar op zoek?